
קדירת בשר בירקות
יש תקופות בהן אני חייבת גיוון. בייחוד אלה בהן אני נכנסת למשטר מזון חדש שאמור להיות חבר שלי לכל החיים (וזה עובד בדרך כלל עד החג הקרוב…) כך קרה בתקופה בה הייתי מחוברת לבשר
יש תקופות בהן אני חייבת גיוון. בייחוד אלה בהן אני נכנסת למשטר מזון חדש שאמור להיות חבר שלי לכל החיים (וזה עובד בדרך כלל עד החג הקרוב…) כך קרה בתקופה בה הייתי מחוברת לבשר
כן אני יודעת שקערת אורז לבן היא ארוחת צהרים שלמה שקרב עמים מסויימים, אצלי בבית היא נחשבת תוספת נחמדה לחלבון שלידה. יחד עם זאת, גיליתי שאם אין אורז המנה העיקרית "לא נחשבת" אצל הבנות…
לא יודעת אם אנחנו קודם משפחה דתית או צינית. מה שבטוח ש"השילוש הקדוש" בשבילנו הוא חד משמעית מנה אחת של שלושה רכיבים שחייבים ללכת יחד: סלמון – אורז – שעועית ירוקה או. או בראשי
החורף מוציא ממני בדרך כלל את כל היצירתיות במרקים על שלל גווניהם. בעבר הייתי מציירת הרבה אבל בגילי ובעיסוקיי אני לא באמת מוצאת לציור זמן או סבלנות אבל על אמנות אני לא מוותרת והיא
מה זה מפגש "חיבורים" הנה כמה מילים? בפעם הראשונה שהרמתי את מפגש הנטוורקינג הזה, רק רציתי להפגיש את החברים שלי שיכירו אחד את השני, זה הכל. החלטתי לעשות בו בדיוק ההיפך מכל מה
אנחנו פוחדות להחשף כי עלולים לראות בחסרונות שלנו, אנחנו פוחדות להחשף כי מה שסמוי מהעין נראה הרבה יותר מושך מאשר המציאות שבה אנחנו אנושיות יותר מאיך שזה נראה בתמונות המקצועיות, פגיעות יותר ובעיקר שמנות
קודם כל סליחה על התמונה אבל באמת יש כמה דברים שצריכים להאמר בהקשר להרצאות ואני כותבת את המייל הזה כמאזינה שיושבת בקהל, לא בכובע שלי כמנחת מרצים.אני הולכת לשמוע הרבה הרצאות, זו הדרך החביבה
למה הרצאה עכשיו? הנה כמה סיבות: ❀ הרצאה טובה היא מן "בריחה קטנה" מהמציאות לעולם תוכן רענן ואנשים מוקירים עליה תודה. הנה אנקדוטה משתי הרצאות שהיו לי השבוע יום אחרי יום באותו מוסד לימודים לאותה
בקורס המרצים אנחנו עובדים על תידור הרצאה למאזינים המעוניינים במידע ומתאמנים לא להתרגש ממי שההרצאה לא מדברת אליו. קורה, אי אפשר להיות אהוב על כולם. היום, כאשר האבולוציה של השיווק והפרסום גרמה למוטציה של יכולות
ניטור. בעלי עסק רבים משתמשים בתוכנות ניטור לדפי נחיתה על מנת לדעת אם הכתיבה שלהם עובדת מבחינה שיווקית. מערכות ניטור מצביעות על משך הזמן שהקורא בילה בדף הנחיתה, על מה לחץ וכיצד הגיב לנאמר.